23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Iván Gomar, Joan Fraile i Alejandra Puente van aconseguir pujar al podi en la prova de Ciclocròs a la Vila Joiosa.

– Bons resultats dels ciclistes de la Safor Valldigna en la prova inaugural de la challenge de la Comunitat Valenciana de Ciclocròs que es va disputar aquest passat dimarts en Vila Joiosa.

– En un circuit molt revirat i poc apte per als rodadors es van donar cita a la ciutat alacantina els millors especialistes del ciclocròs com el corredor local Felipe Orts.

Una jornada on va haver de tot amb innombrables burxades i caigudes per les innombrables corbes que havia programat Orts i que més aviat semblava una prova de destresa que de ciclocròs.

Iván Gomar de la Font va ser el primer saforenc a pujar al podi amb la segona posició mentre que Jordi Fournies va ser quart i Marc Mestre nové mentre que Alejandra Puente va ser segona en dones en categoria júnior.

Quant a la categoria sub-23, primera victòria de Joan Fraile i sisé en la general on va véncer l’incombustible Felipe Orts.

En la categoria de cadets Jairo Jaén va finalitzar en el lloc 13, Noah Momparler el 19, Joan Corbi en el lloc 24 i Laia Canet en la quarta posició de dones.

En la categoria d’escoles, Carla Bañuls va ser 2, Paula Esteban 8 i Carla Martínez 9 entre les dones mentre en la general Jorge Flores seria 19 i Ausiàs Puente 38 en infantils.

La categoria d’alevins, Alejandro Seguí va ser 18, Andreu Sansaloni 24, Darío Humanez 26 i Irene Flores tercera entre les dones.

Finalment en la categoria de principiants, Alex Sánchez seria 12 i Andrea Contero 4 entre les dones.

Aquest pròxim cap de setmana es disputaran altres dues proves en Enova i Aiacor.

Articles relacionats