15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Càritas Gandia renova la seua web amb l’objectiu d’arribar a més persones

• La nova web ha sigut dissenyada per Ossido Comunicació SL, Empresa amb Cor de Càritas Gandia.

• La web caritasgandia.org té enllaços directes a les àrees d’atenció a les persones, així com botons per a fer donacions, fer-se soci o voluntari.

• L’objectiu de la nova web és arribar a major nombre de persones, tant les que necessiten atenció per part de l’entitat com aquelles que volen oferir el seu temps, serveis o donacions per a ajudar a les persones més vulnerables.

Càritas Gandia ha renovat la seua pàgina web caritasgandia.org amb la finalitat d’arribar al major nombre de persones. L’actual situació de dificultat econòmica per la qual travessen moltes famílies normalitzades fa necessari que Càritas Gandia dispose d’una plataforma en línia directa i senzilla, més moderna i coherent amb la realitat social.

En aquest sentit, la nova web deixa clar que Càritas Gandia “treballa per la inclusió de les persones” i per a això, posa a la disposició de la societat les diferents àrees d’atenció; contactes de Càritas interparroquial, del Centre de Dia i Centre d’Atenció Integral per a Persones sense llar, així com un mapa clarificador de totes les parròquies, amb horaris d’atenció i telèfon de contacte.

L’objectiu, tal com han explicat el director i la secretària de Càritas Gandia, Francisco Carrió i Maite Boscá, respectivament, és arribar a totes les persones que necessiten atenció per part de l’entitat. La nova web és de fàcil accés tant en la consulta a través d’ordinador com a través de dispositius mòbils.

La nova web de Càritas també disposa de botons directes a aquells que volen ajudar a les persones vulnerables a través de l’entitat, bé fent-se, soci, voluntari o aportant una donació.

A més, també disposa d’enllaços directes a les xarxes socials de Càritas Gandia: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin i Youtube.

Les fotos que apareixen en la web i en les notícies i xarxes socials són reals, de participants, voluntaris i treballadors de Càritas Gandia, que han sigut realitzades pels fotògrafs professionals, Salva Gregori, Rafa Andrés i Àlex Oltra, els qui a més, han passat a convertir-se en “empresaris amb cor”.

Destaquem també en la web un botó de “Transparència”, amb els comptes auditats de l’entitat i la memòria de l’acció de Càritas Gandia.

La nova web ha sigut realitzada per una altra empresa amb cor, Ossido Comunicació, que ha treballat amb una visió fresca de l’entitat per a presentar una web clara, tal com ha assenyalat Salva Prefasi, director creatiu de Ossido Comunicació SL, amb missatges directes, de fàcil accés i comprensió, i posicionament SEO. “Tot això amb l’objectiu últim de generar una bona experiència d’usuari”.

Apartat especial mereix el d’Empreses amb Cor, ja que a través d’aquest programa aconseguim fons, donacions en espècie i serveis que ens ajuden a continuar desenvolupant els programes que duem a terme en l’entitat.

Enrique Orihuel, subdirector de Càritas Gandia, ha indicat que per a agrair a totes les Empreses i Entitats amb Cor l’ajuda que han atorgat a Càritas Gandia, Càritas Gandia ha organitzat la I Trobada d’Empreses amb Cor que tindrà lloc el pròxim 15 de novembre en Foment a les 19.30h.

Un esdeveniment al qual estan convidades les 32 EECC que fins al moment han signat l’acord i aquelles que es puguen sumar fins a la data de l’esdeveniment.

Articles relacionats