18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Club Atletisme Gandia Alpesa inicia la lliga de Primera Divisió

L’equip blau, dirigit per Toni Puig, va iniciar dissabte passat la Lliga JOMA de Primera Divisió de l’atletisme nacional. En el seu segon any en la segona categoria nacional d’atletisme, l’equip gandià competia a casa al costat de la Safor Teika, l’Intec Zoiti d’Osca i l’Adahara Lleida. En el debut d’aquesta nova temporada, el C.A. Gandia Alpesa finalitzava en quarta posició d’aquesta trobada, sumant un punt per al còmput general de la classificació provisional de la Lliga JOMA al final de la primera jornada.

Destacar les victòries de Marc Reina i de Monim El Khayami en els 3000 m obstacles i 800 m respectivament, així com la segona posició de Javier Tovar en els 400 ml i la tercera d’Alejandro Miret en els 1500 ml.

En la segona jornada de la Lliga JOMA de Primera Divisió, el C.A. Gandia Alpesa, s’enfrontarà al R. Celta de Vigo, Al AD Marathon de Madrid i al DelSur de Màlaga, el cap de setmana del 6 i 7 de maig, encara sense conéixer la seu on es disputarà la trobada.

El club vol agrair a tots els socis que es van prestar voluntaris per a ajudar amb l’organització, així com als nostres amics del C. Safor Teika i a l’ajuntament de Gandia, donar l’enhorabona per la segona posició de l’equip groguet del Club Atletisme Safor Teika en aquesta jornada d’atletisme que es va viure en la pista Toni Herreros de Gandia.

Articles relacionats