22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Projecte Gandia es reuneix amb els sectors empresarials 

 

Josep Alandete, candidat a l’alcaldia de Gandia per Projecte Gandia, ha fet una trobada amb els sectors empresarials de la Ciutat de Gandia acompanyat pels membres de la candidatura Joan Francesc Peris i Pilar Reina Romero, que a més és membre de la Junta Directiva de FAES. Al marc d’aquesta trobada ha participat convidat per Projecte Gandia el diputat del congrés i president de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, Joan Capdevila.

La jornada ha començat amb una visita a la planta de Gandia de Vicky Foods, on els representants de Projecte Gandia i el diputat han mantingut una reunió per establir punts d’encontre i de diàleg amb el CEO de Vicky Foods Rafa Juan i el director de Responsabilitat Social Corporativa José Vicente Castell.

Posteriorment, s’ha dut a terme una trobada amb la Junta Directiva de FAES per escoltar les reivindicacions dels diferents sectors econòmics de la ciutat i on el diputat s’ha oferit per fer de pont entre Projecte Gandia i les Corts Generals per a tots aquells assumptes que siguen competència de la seua gestió. Les reivindicacions de FAES han estat vinculades a infraestructures, energia, telecomunicacions, finançament i agilitat administratives.

Josep Alandete aposta per establir un diàleg amb tots els nivells de l’administració, posant Gandia com a prioritat: “Des de Projecte Gandia apostem per canalitzar les necessitats del nostre teixit productiu per tal de millorar la nostra estructura econòmica i generar ocupació de qualitat. En aquest sentit la reunió que hem propiciat entre el president de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del congrés dels diputats, Joan Capdevila, i els directius de FAES és una mostra més del treball que cal fer quan es tenen les persones de Gandia com a única prioritat”.

A la reunió també han assistit l’actual regidora de Polítiques Econòmiques, Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Gandia, Vicenta Ferrer, i l’anterior regidor Ferran Martínez.

Articles relacionats