EL CINQUÉ FESTIVAL INTERNACIONAL DE GANDIA SERÀ A BENEFICI DEL MENJADOR SOCIAL

El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González i la presidenta de la Asociación de Rusoparlantes de la Safor, Dayana Kryzhanovskaya, han presentat aquest dimarts el Gandia International Festival 2016, que tindrà lloc el dissabte 11 de juny, a les 18 hores, al Teatre Serrano de Gandia.

González ha recordat que aquest esdeveniment té un doble objectiu: “D’una banda, visibilitzar les diferents cultures que conviuen a la nostra ciutat i treballar per la multiculturalitat mitjançant l’intercanvi artístic. També contribuir a una causa solidària, com és recaptar fons per al menjador social de la Asociación Buñoleras Sin Fronteras”.
El regidor de Més Gandia ha fet una crida a la participació de la ciutadania en aquesta causa solidària i ha agraït la col•laboració del Teatre Serrano. També ha aprofitat per fer “un reconeixement públic a la tasca solidària per les persones més desafavorides del Pare Puig, molt involucrat en aquest projecte, qui ens va deixar recentment. El meu condol als familiars i amics del religiós jesuïta”.
Per la seua banda, Kryzhanovskaya ha explicat que enguany hi participen artistes de sis nacionalitats diferents: Bulgària, Bolívia, Estònia, Bèlgica i Ucraïna. Hi haurà música, dansa, cançons populars, etc…  de les cinc edicions, tres han estat a benefici del menjador social. Les entrades, a 5 €, es poden adquirir al Teatre Serrano o al menjador.

Et Pot Interessar