UN DELS ACUSATS D’ASSASSINAR A UN VEÍ DEL GRAU EN 2014 S’AUTOINCULPA EN SOLITARI

A més, ha assenyalat que té «coneguts homosexuals» i no té «cap problema» amb les persones d’aquesta condició sexual. Per la seua banda, un dels agents de la Brigada d’Homicidis de la Policia Nacional que va participar en les recerques ha opinat que sí va ser aquest el mòbil del crim i ha agregat: «Molt possiblement, l’efusivitat (de la víctima) va provocar que (el presumpte assassí) se n’anara a per un ganivet i el matara».

Durant la seua declaració, un dels presumptes autors del crim ha manifestat: «Només el vaig acoltellar jo». A més, ha indicat que un dels seus amics se n’havia anat a dormir i l’altre, també acusat d’assassinat, es trobava en el servei de la casa. Després de propinar les punyalades al mort, segons ha explicat, es «va espantar moltíssim» i es «va penedir», «però ja era tard», ha afegit.

Després, va cridar a un amic «per a dir-li que tenia carn de porc en mal estat i que volia desfer-me d’ella». «Ens vam anar i vam amagar amb pedres les restes en el paratge de Muntanya-Pego -en el municipi de Pego-. Vam tornar i netejarem el pis», ha explicat el jove. Finalment, ha defensat que està «molt penedit» i que segueix pensant «que ha sigut un malson».

Posteriorment ha sigut el torn d’un dels agents de la Policia Nacional que va participar en les perquisicions posteriors a la comissió del crim, qui ha apuntat que, en seu policial, aquest acusat va relatar com, quan anaven amb la víctima de camí al domicili dels processats, aquest va realitzar tocaments al conductor, que es va girar i va dir als seus compatriotes en lituà: «Anem a casa que li anem a donar una pallissa».

Aquest dimecres també ha comparegut com a testimoni un amic d’un dels acusats, al qui van cridar perquè els portara en el seu vehicle al paratge natural, ja que no tenien cotxe ni permís de conduir, i ha assegurat que li van demanar «que els portara a una barbacoa» i desconeixia que les restes que transportava eren humanes.

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents