30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El ciclista Ivan Gomar participarà en la Volta a Besaya a Cantàbria 

El ciclista de la Font d’En Carrós, Ivan Gomar serà finalment baixa en els campionats autonòmics de categoria cadet que tindran lloc el 29 d’agost després de ser triat pel seu equip per a disputar durant les mateixes dates la Volta a Besaya a Cantàbria.

Gomar de l’equip calpí Safir serà un dels cinc integrants a més del ciclista de Cullera, Hèctor Calatayud, a intentar aconseguir algun triomf en una de les voltes amb més prestigi en àmbit nacional de la categoria.

Aquesta serà possiblement l’última prova en línia que dispute Ivan Gomar, ja que seguidament, en el mes d’octubre, s’inicia la temporada de ciclocròs.

No obstant això el fontí apuntava “que ha sigut una llastima que totes dues carreres coincidisquen en les mateixes dates i més quan a penes hi ha proves, però portem diverses setmanes preparant Besaya i és molt més complet”.

En aquesta volta estaran tan sols cinc corredors dels equips convidats en els quals destaca el Stefano Garzelli Team (SGT.) i el Juan Giner de Pinedo entre els valencians que participaran entre els millors equips d’Espanya.

El divendres 28 d’agost es realitzara una prova de contrarellotge per equips de 5 quilòmetres en Torrelavega, mentre l’endemà serà una etapa en línia en Corrals de Buelna. Cal destacar que serà la primera i possiblement la única crono per equips de la present temporada.

Per descomptat els corredors hauran de complir la normativa sanitàries vigents a l’Estat i les particulars del govern càntabre. Les restriccions, totalment necessàries, han fet que la participació siga molt selectiva, anant el bo i millor del ciclisme del Pais.

Articles relacionats