25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

El Chef Amadeo Billar Gandia Campió del Grup A Divisió Honor Autonòmica

– Jugarà la Final a 4 disputant el títol autonòmic. Chef Amadeo ha liderat la classificació durant tota la lliga.

El passat cap de setmana es disputaven les 4 últimes jornades de la Lliga de Clubs Divisió d’Honor, el Chef Amadeo es jugava ser campió del Grup A (Nord) i així accedir a la final a 4 que dilucida el Títol de Campió Autonòmic.

Els gandians no van defraudar i van demostrar el perquè durant tota la temporada han liderat la classificació. Així dissabte doble jornada davant l’Ateneu Mercantil a casa i CB València en la capital, amb sengles empats, que suposaven 2 punts i 8 parcials, i la consolidació del lideratge matemàtic.

En la doble jornada dominical: a Mislata victòria contundent per 1 a 7 i per a finalitzar a la vesprada una altra victòria contundent, aquesta vega en casa, enfront del CB Llíria per 8 a 0.

El Chef Amadeo Gandia acaba la temporada com a Campió del grup A, que ha liderat de principi a fi amb empat a davant l’Ateneu Mercantil. En total 16 jornades amb 10 victòries, 5 empats i una sola derrota, i una mitjana d’equip de 0,847.

Campionat d’Espanya de billar a 3 bandes absolut

També informar que aquesta setmana s’ha donat el tret d’eixida del Campionat d’Espanya de 3 bandes absolut,  en el qual participaren 5 jugadors  del Chef Amadeo Gandia: Alberto Sintas (Cartagena) i els saforencs Jose Ramón Fuster, Ausiàs Fuster tots dos de Gandia i Jose Luis Pasqual de Vilallonga.

La competició és sistema d’open i es disputa al KO directe i s’allargarà fins al diumenge.

Articles relacionats