24.2 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

“Sense donants no hi ha trasplantaments”

El departament de salut de Gandia organitza la primera jornada sobre donació d’òrgans

El departament de salut de Gandia organitza la primera jornada sobre donació d’òrgans, que porta per títol ‘Sense donants no hi ha trasplantaments’.

Serà el 15 de juny a les 10 hores en la sala d’actes de l’hospital Francesc de Borja i està oberta a tot el públic, tant de manera presencial com en línia a través de la plataforma Webex. Per a totes dues modalitats, cal fer la inscripció indicant les dades personals en premsa_gandia@gva.es.

La jornada es divideix en dues taules en les quals s’explicarà com funcionen els processos de donació i trasplantament, i quins són els passos a seguir per poder ser donant, entre altres qüestions d’interés.

El programa compta amb experts en la matèria, com els coordinadors de trasplantaments dels hospitals Francesc de Borja de Gandia i La Ribera d’Alzira, així com els coordinadors sectorial i autonòmic de trasplantaments de la Comunitat Valenciana.

La inauguració serà a càrrec de la directora general d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública,  Amparo García Layunta; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el gerent del departament de salut de Gandia, Joaquín Miñana, i el coordinador de l’UCI de l’hospital de Gandia, Manuel Solera.

I Jornada sobre donacion de organos page 0002 1

Articles relacionats