Tavernes contractarà 12 joves com a auxiliars COVID-19 per a la platja

– La convocatòria de Labora va dirigida a persones desocupades menors de 30 anys, amb carnet de conduir i amb el graduat d’ESO

– La seua tasca serà informar a la ciutadania de les mesures de seguretat davant la COVID-19 i vetlaran pel compliment de la distància social a les platges de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes contractarà aquest estiu a 12 joves menors de 30 anys que treballaran durant tres mesos com a auxiliars COVID-19 per a garantir unes platges segures, dins del programa ‘Estiu segur’ impulsat per la Generalitat Valenciana.

Els i les joves contractats seran ells encarregat d’informar la ciutadania de les mesures de seguretat davant la COVID-19 i vetlaran pel compliment de la distància social a les platges de Tavernes. Així mateix, també col·laboraran en les tasques d’informació turística, control d’aforament, accés a les platges, i estaran en contacte amb la Policia Local i el servei de socorrisme i emergències per a notificar qualsevol incident.

Les persones desocupades interessades en aquesta contractació hauran de complir els següents requisits: estar inscrites en Labora com a demandant d’ocupació, ser major de 18 anys i menor de 30 anys, tindre el graduat d’ESO, el permís de conducció tipus B i coneixement d’idiomes. L’espai Labora serà l’encarregat de fer la selecció de persones desocupades per a cobrir aquestes contractacions que comprendran tres mesos, entre el 15 de juny i el 19 de setembre.

Per últim, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències serà l’encarregada d’establir les instruccions i impartir els mòduls de formació a les persones contractades.

Et Pot Interessar