27.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El centre social de Marenys de Rafalcaid acull l’acte de la campanya ‘L’oportunitat està ací’

 

• El director general Jaime Peris visita Gandia dins la campanya ‘L’oportunitat està ací’ en un acte amb José Manuel Prieto 

• Prieto: “Quan més difícil semblava, la Generalitat Valenciana ha donat oportunitats a la ciutadania de Gandia perquè puga tindre un projecte de vida i puga quedar-se a viure ací”

• Peris: “Hem de continuar explicant en el carrer que l’únic partit que garanteix que, en moments de canvis, ningú es quede arrere és el Partit Socialista”

Jaime Peris, director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha visitat  Gandia acompanyat de l’alcalde de Gandia i secretari general del PSPV-PSOE d’aquesta ciutat, José Manuel Prieto. La visita s’emmarca dins la campanya ‘L’oportunitat està ací’ organitzada pel PSPV-PSOE per a explicar els assoliments aconseguits durant els set anys de govern progressista liderat per Ximo Puig i destacar la millora dels indicadors econòmics i socials.

Així, s’ha celebrat un esmorzar en el centre social de Marenys de Rafalcaid amb la presència de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia, de la secretària general i el secretari d’Organització del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna, Liduvina Gil i Voro Femenía, respectivament, així com dels membres de l’Executiva del PSPV-PSOE de la província de València Vicent Mascarell (secretari d’Organització) i Suso Martínez (secretari de Mobilització).
Prieto ha remarcat que amb el Consell presidit per Ximo Puig, les oportunitats estan ací, a la Comunitat Valenciana i també a Gandia. “Després dels anys de corrupció i de la hipoteca reputacional que ens van deixar els governs del PP, hem aconseguit esborrar aquesta hipoteca portant inversions i donant oportunitats. I, amb molts esforços i pocs recursos pel deute que va deixar el PP i pel problema del finançament, els socialistes hem aconseguit alçar la Comunitat Valenciana i Gandia”, ha indicat.

En aquest sentit, el secretari general del PSPV-PSOE de Gandia també ha posat de manifest que “quan més complicat semblava que era, a Gandia hem aconseguit la inversió més gran amb la reforma de tots els col·legis i instituts públics gràcies al Pla Edificant, amb el nou Palau de Justícia a Santa Anna o amb l’Espai Sanitari de Roís de Corella. I, quan més difícil semblava, la Generalitat Valenciana ha donat oportunitats a la ciutadania de Gandia perquè puga tindre un projecte de vida i puga quedar-se a viure a la nostra ciutat”.

Per la seua banda, Jaime Peris ha destacat les dades econòmiques com a indicatives de la millora socioeconòmica del territori valencià. “Ara hi ha mig milió de persones més treballant que quan governava el PP, la taxa d’atur ha baixat 11 punts i la desocupació juvenil ha caigut a la meitat”, ha exposat Peris, afegint que “són xifres que reflecteixen que, malgrat totes les dificultats, la societat valenciana està aprofitant les oportunitats que se’ns presenten. I ho fa també gràcies al fet que hui hi ha un Consell que ofereix respostes, estabilitat i garanties de futur perquè els inversors confien en la nostra terra”.

El director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública també ha volgut recalcar que “estem davant un canvi de paradigma econòmic, polític i social, i hem de continuar explicant en el carrer que, com ha passat al llarg de la història, l’únic partit que garanteix que, en moments de canvis, ningú es quede arrere és el Partit Socialista”.

Articles relacionats