11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Paola Martínez, exitosa jugadora de voleibol, és felicitada per la seua temporada a l’ajuntament de Gandia

 

  • Gandia felicita Paola Martínez pels seus èxits esportius 
Gandia Paola Martinez
Fotografia Àlex Oltra

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per Josep Alandete, vicealcalde, i Lydia Morant, regidora d’Esport, ha rebut aquesta matí a Paola Martínez pels seus èxists esportius.

La jugadora de vòlei gandiana ha disputat aquesta temporada amb el CV Haris de la Laguna, club que s’ha proclamat campió de la Lliga Iberdrola i la Copa de la Reina, mentre que a la Challenge Cup va resultar subcampió d’Europa.

És una referència en la pràctica de l’esport a la nostra cantera i un exemple de com arribar a les categories màximes partint des de la base”, ha destacat Prieto. A banda, ha afegit que “és d’agrair l’alt nivell mostrat i que torne a la seua ciutat convertida en una ambaixadora de Gandia pregonant el millor del nostre esport i els seus valors“.

Martínez ha volgut ficar valor al subcampionat d’Europa que “va ser un orgull competir contra els millors equips a les millors pistes del món. Fa divuit anys que cap equip espanyol estava en una final europea“.

Martínez, tot i no estar present a les últimes convocatòries de la Selecció Espanyola de Vòlei per lesió, ha vestit la indumentària nacional en nombroses ocasions. A banda, la medallista d’or universitària és, des de fa uns anys, padrina del voleibol del Grau i dóna nom a la pista central del CEIP Joan XXIII.

Articles relacionats