26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Setmana de la Visibilitat LGTBIQ+ a la Font d’en Carròs

– CLGS i l’Ajuntament de la Font d’en Carròs organitzen la Setmana de la Visibilitat LGTBIQ+ per commemorar l’Orgull 2022

CLGS i l’Ajuntament de la Font d’en Carròs han preparat una “Setmana de la Visibilitat LGTBIQ+” per commemorar el dia de l’orgull LGTBIQ+ al poble.

Des del dilluns 20 fins al dia 28 de juny es gaudirà d’una jornada reivindicativa amb diferents activitats per fomentar la diversitat LGTBIQ+ entre els habitants de la Font d’en Carròs.

Les activitats que s’han programat són les següents:

Del 20 al 26 de juny:

EXPOSICIÓ “TRANSGRESIVAS” SOBRE REFERENTS TRANS DE L’ASSOCIACIÓ CHRYSALLIS
Estarà exposada a la Casa de la Cultura des del dia 20 fins al 26 de juny. Inauguració: dilluns 20 a les 19 h

28 de juny:

PROJECCIÓ DE CURTMETRATGES PER LA DIVERSITAT

La projecció tindrà lloc a la Casa de la Cultura a partir de les 19:30 h i posteriorment hi haurà un col·loqui a càrrec de CLGS. Entre els curts, s’emetrà el documental “Sigues Tu” realitzat per CLGS i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

LECTURA DEL MANIFEST I FESTA DE LA DIVERSITAT

A partir de les 21 h al pòrtic de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs es llegirà el Manifest i posteriorment hi haurà una Festa per la Diversitat a càrrec d’Altaveus La Font.

font en carros orgull

Des de CLGS han assenyalat “convidem a tota la Font i a tota la comarca a vindre i gaudir d’aquesta jornada. Per a CLGS és fonamental treballar des de la comarcalització a través de l’impuls d’activitats de conscienciació dels drets LGTBIQ+ per tots els pobles de la nostra comarca, ja que l’orgull rural és molt important per poder tindre una societat més lliure, diversa i igualitària”.

Articles relacionats