11.9 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Centre Històric Comercial de Gandia renova la seua marca

gala comerc 2
La regidora de Comerç, Alicia Izquierdo.

La cooperativa Centre Històric Comercial de Gandia ha presentat este divendres la nova imatge de l’associació, en un acte celebrat a Foment al que han acudit representants de totes les formacions polítiques representades a la corporació, associacions empresarials i nombrosos comerciants. El nou logo és una imatge “renovada, colorida, amb nova web i projectes molt il·lusionants”, tal com l’ha definida el president de Centre Històric Comercial, Pedro Izquierdo. 
La iniciativa suposa el punt d’inici a un nou projecte que des de la Junta Directiva “s’està treballant molt amb l’objectiu de cridar a més públic i de totes les edats”.

gala comerc 3
Al voltant de 100 associats formen part d’aquesta entitat associativa i amb vista a continuar creixent perquè “cada dia fem la nostra labor comercial presentant el projecte a més gent que es queda encantada amb les accions que desenvolupem per a potenciar el Centre Històric”.
Per a Izquierdo, en el Centre Històric Comercial de Gandia “es pot trobar de tot. Des de tendes, fins a gastronomia i cultura”. En aquest sentit, ha volgut mostrar la seua satisfacció perquè “aquells locals buits que en un moment donat han deixat grans comerços per política d’empresa, ara estan en execució i desenvolupament de projectes i, fins i tot, amb vista a inaugurar-los en pròximes setmanes i mesos”.

Articles relacionats