El Centre Històric Comercial de Gandia renova la seua marca

La regidora de Comerç, Alicia Izquierdo.

La cooperativa Centre Històric Comercial de Gandia ha presentat este divendres la nova imatge de l’associació, en un acte celebrat a Foment al que han acudit representants de totes les formacions polítiques representades a la corporació, associacions empresarials i nombrosos comerciants. El nou logo és una imatge “renovada, colorida, amb nova web i projectes molt il·lusionants”, tal com l’ha definida el president de Centre Històric Comercial, Pedro Izquierdo. 
La iniciativa suposa el punt d’inici a un nou projecte que des de la Junta Directiva “s’està treballant molt amb l’objectiu de cridar a més públic i de totes les edats”.


Al voltant de 100 associats formen part d’aquesta entitat associativa i amb vista a continuar creixent perquè “cada dia fem la nostra labor comercial presentant el projecte a més gent que es queda encantada amb les accions que desenvolupem per a potenciar el Centre Històric”.
Per a Izquierdo, en el Centre Històric Comercial de Gandia “es pot trobar de tot. Des de tendes, fins a gastronomia i cultura”. En aquest sentit, ha volgut mostrar la seua satisfacció perquè “aquells locals buits que en un moment donat han deixat grans comerços per política d’empresa, ara estan en execució i desenvolupament de projectes i, fins i tot, amb vista a inaugurar-los en pròximes setmanes i mesos”.

Et Pot Interessar