17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El CEIP Sant Pere Apòstol impulsa classes de natació a tots els cursos de Primària

– Una iniciativa del professorat del Centre Educatiu  amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa

El col·legi Sant Pere Apòstol de l’Alqueria de la Comtessa és dels primers centres educatius de la Safor en tindre classes de natació de tota l’educació Primària dins del programa d’Educació Física, gràcies a la iniciativa del professor d’aquesta assignatura que va comptar amb el suport del claustre, el consell escolar i l’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Durant el mes de juny la programació de natació de l’escola consta d’una sessió de tres quarts d’hora a la setmana de primer a quart, i cinqué i sisé tenen dos sessions. I l’última setmana tindran una sessió més de tercer a sisé.

Les classes s’han organitzat de tal forma que els xiquets i xiquetes de l’escola puguen tindre la base de la natació amb activitats aquàtiques a partir de tres pilars fonamentals: flotabilitat, hidrodinàmica i propulsió. Per fer-ho s’ha tingut en compte que no hi haja massa interferència dins de l’horari de la resta d’assignatures. A més, des del centre educatiu s’ha fet un esforç logístic per a fer l’acompanyament dels més menuts a la piscina.

Des de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa es va donar suport a aquesta iniciativa del col·legi del municipi a l’obrir abans la piscina, i organitzar el manteniment i la seguretat perquè fora possible dur a terme l’activitat.

“L’idea va sorgir perquè considere que no hi ha una limitació respecte a les activitats recreatives fisicoesportives que es poden dur a terme en l’àrea d’Educació Física. I el resultat ha estat positiu” ha afirmat el professor d’Educació Física. “Agrair les meues companyes i companys del claustre el seu suport per fer aquesta activitat així com l’esforç i la receptivitat per part de la corporació municipal perquè l’activitat es poguera dur endavant. M’agradaria que tinguera continuïtat” ha afegit el professor del centre.

Articles relacionats