11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

L’equip de beisbol Tigres de Gandia més líder encara a la 1a Divisió Nacional

– El resultat del partit va ser Tigres de Gandia 7 – La Isla 1

Ja són set victòries consecutives les que porta l’equip de beisbol de la capital de la Safor dels tigres de Gandia en el grup Est de la 1a DIVISIÓ NACIONAL, i com a fruit d’això estan en el més alt de la classificació amb dues victòries més que l’equip que li segueix els passos, La Isla.

Curiosament La Isla va ser el rival al qual es va enfrontar l’equip de Gandia el dissabte en el magnífic camp de beisbol de la ciutat de València.

Un “partidàs” on es va confirmar que els Tigres de Gandia passa pel seu millor moment de joc i que s’està veient sobre el terreny tot el treball que està desenvolupant aquest club que a penes atresora 7 mesos de vida.

L’equip continua invicte una setmana més, i tot això des de la humilitat, el treball i el compromís de cadascun dels que conformen aquest modest i xicotet Club, ja que en aquest moment no té cap mena d’ajuda ni subvenció per part de cap l’administració, ni de particulars.

El partit va ser molt intens i igualat per part de tots dos equips, ja que tant l’equip local (La Isla), com l’equip visitant (Tigres de Gandia) sabien que en el partit els anava el Campionat.

Al tancament de la primera entrada, l’equip de la Capital es va posar per davant, posant contra les cordes a l’equip de la Ciutat Ducal, però un partit de beisbol és molt llarg, i els Tigres de Gandia coneix molt bé el seu potencial.

Va ser l’única carrera que van permetre, ja que van saber entrar en el partit, centrar-se, deixar els nervis a un costat i traure les garres per a poc a poc anar devorant entrada darrere entrada a l’equip rival.

D’aquesta manera, La Isla (vigent Campió d’aquesta competició), va perdre el seu segon partit enfront d’uns Tigres de Gandia que es va omplir d’alegria una vegada acabat el joc al tancament de la 8a entrada, ja que en aquesta ocasió tampoc es van tancar a les 9 entrades per sobrepassar les tres hores de joc.

Destacar per part de TIGRES DE GANDIA a tot l’equip tant en defensa com en atac, tots van estar a un gran nivell, però cal destacar al pitcher Christopher Báez que va eliminar per la via ràpida a 14 dels 29 batedors amb els quals es va haver d’enfrontar (uns números impressionants) donada l’entitat de l’equip rival, i al seu Cátcher Carlos Vázquez, excel·lent jugador que sap dominar perfectament la seua zona darrere del Home.

Finalment, des de l’equip Tigres de Gandia han assenyalat que “agraïm a tota la unflada roja que en els últims partits ens estan seguint allà per on anem, sabem que estem en deute amb ells per tota la calor i suport que ens donen”.

Articles relacionats