16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

El CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia va celebrar el II Torneig de Dracsball

 

Les activitats escolars internes dels Jocs esportius municipals de l’Ajuntament de Gandia, tornen al CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia, després de l’aturada provocada per la pandèmia.

En aquesta ocasió el departament d’Educació Física del centre, en un treball conjunt amb el coordinador d’esport escolar de Gandia (Salva Miralles), han organitzat el segon torneig de Dracsball del Ceip Joan XXIII.

I ha sigut aquest un torneig especialment emotiu, perquè el I torneig d’aquesta modalitat esportiva, va anar l’última activitat que es va realitzar en el centre del Grau, just abans que esclatarà tot aquest malson de la Covid.

Així doncs, els passats dijous 20 i divendres 21 de gener de 2022, la pista Paola Martínez, es va transformar en una pista de màxim nivell d’un esport com el Dracsball.

dracsball

El Dracsball és el segon esport que més agrada a l’alumnat d’aquest centre i va ser introduït en el mateix per l’exalumne Damià Castany, fa ja més de 10 anys).

Així doncs, en aquest segon torneig, han competit 12 equips de segon i tercer cicle de primària, que van disputar apassionants partits de huitens, quarts, semifinals i la gran final en la qual va acabar imposant-se l’equip de sisé dels Gamers.

Ara des del centre, ja es treballa en altres competicions internes com el IV torneig d’Ergòmetre, el II Torneig de voleibol de platja o la competició de ciclisme.

Articles relacionats