24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Tavernes de Valldigna acollirà l’inici de la VI edició de la Setmana Ciclista Valenciana

– L’inici de la VI edició de la Setmana Ciclista Valenciana en categoria femenina que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer

Com va anunciar aquest periòdic la setmana passada que la capital de la Valldigna tenia moltes opcions d’albergar l’inici de la primera etapa, finalment ja és tot un fet, i la millor participació de la història d’aquesta prova començarà ací.

El centre de signatures estarà situat en la plaça major mentre que l’eixida es produirà des del carrer major amb sentit cap a la nacional 332, ja que l’etapa finalitzarà a Gandia.

Tavernes de Valldigna Setmana Ciclista Valenciana 1

Sense cap dubte el fet que l’any passat, Tavernes obrira les seues portes perquè acabara la clàssica de la Comunitat Valenciana a la platja ha sigut important perquè ara l’organització òbriga les portes al municipi valler perquè veja per primera mà a les millors ciclistes del món en un esdeveniment sol igualat per la Volta a Espanya femenina.

Ivan Gomar, no anirà al mundial

Finalment el fontí Ivan Gomar no acudira als mundials de ciclocròs d’Arkansas aquest pròxim cap de setmana. El seleccionador nacional confiara tan sols en Raúl Mira en la categoria júnior i deixa de costat a Gomar a pesar que tenia les maletes preparades.

És un dur colp però caldrà reposar-se d’aquesta notícia i mirar al capdavant, ja que comença una llarga temporada de carretera a la fi del mes de febrer.

Articles relacionats