21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El CDR La Safor impulsa sessions informatives per a persones emprenedores

El CDR La Safor durà a terme una sessió informativa, dijous 22 de setembre a les 18.30 h, a l’espai del CDR la Safor de Rafelcofer (carrer Major, 7), en la qual es presentaran els itineraris d’acompanyament a persones emprenedores i s’assessorarà en la petició d’ajudes i subvencions.

Des de l’àrea d’Orientació Laboral s’han dissenyat diferents línies d’acompanyament per a nous projectes o per a la millora de negocis ja existents en els municipis rurals de la comarca. En aquesta sessió, els diferents participants presentaran les seues idees i projectes i analitzaran quin és el següent passe a realitzar.

Aquest acompanyament ajudarà a dissenyar l’estratègia del projecte, com millorar la visibilització, els temps per a la seua posada en marxa, anàlisi de riscos que puguen sorgir per a anticipar-se a ells i disseny de nou productes i serveis.

A més, es comptarà amb la participació de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies perquè assessoren els interessats en la petició d’ajudes i subvencions públiques.

Si estàs interessat, demana més informació al correu olaboral2@fpsafor.com o al telèfon 681944621.

Articles relacionats