28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El Campus de Gandia dona la benvinguda a l’alumnat de primer curs

· Jornada d’acolliment dirigit a estudiants de nou ingrés

· En el transcurs de la sessió, s’ha informat dels graus, les instal·lacions i els serveis universitaris dels quals disposa el centre

Amb la finalitat de donar la benvinguda a l’alumnat de nou ingrés, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una jornada d’acolliment. Segons Eva Mestre, subdirectora d’Alumnat i Innovació del centre, aquesta sessió “és un moment que aprofitem per a presentar els programes dels graus que s’imparteixen al campus, donem a conéixer les instal·lacions de les quals disposem… És un primer contacte amb el nostre campus per a tota aquella persona que arriba a ell”.

Prop de 300 estudiants de nou ingrés han participat en la Jornada d’Acolliment celebrat aquest matí al Campus de Gandia. “També, una trentena d’alumnes tutors, fonamentals en aquestes sessions i encarregats d’acompanyar a l’alumnat de primer curs durant tota la sessió, ajudant a resoldre qualsevol qüestió o problema que sorgisca”, ha subratllat Mestre. És el cas, per exemple, de Juan Peris, estudiant de segon curs del Grau en Tecnologies Interactives, que és alumne tutor enguany “perquè vull ajudar als nous estudiants que han arribat al campus”.

A més de les presentacions institucionals, en les quals s’ha informat de les estructures oficials i dels serveis universitaris, s’ha donat a conéixer el programa Generació Espontània UPV i els diferents grups i associacions del Campus de Gandia.

Així mateix, en aquestes jornades de benvinguda “a través dels tallers que ofereix el personal tècnic informàtic i els professors tutors, s’explica com accedir a la Intranet, els estudiants coneixen als seus docents i els directors acadèmics els expliquen les particularitats de cada grau”, ha afegit la subdirectora d’Alumnat i Innovació.

El nou alumnat del Campus de Gandia no sols procedeix de les localitats pròximes a la comarca de la Safor, com Mateo González, matriculat en el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, que ha triat estudiar ací “perquè és el campus més pròxim i té el que vull estudiar”. Esme Gregori és de Xàtiva i s’ha matriculat en el Grau en Comunicació Audiovisual que s’imparteix al Campus de Gandia perquè “té un enfocament més pràctic que en altres universitats”. Barbora Gbúrová i Maria Kulikova, procedeixen de més lluny, d’Eslovàquia i Rússia, respectivament, i són al Campus de Gandia gràcies a una beca per a cursar els seus estudis universitaris.

La jornada d’acolliment dirigit a estudiants de nou ingrés del Campus de Gandia ha sigut un èxit, i després de la seua celebració, ja està tot a punt perquè comencen les classes dilluns que ve, 11 de setembre.

Jornada per a estudiants d’intercanvi, dijous, 14 de setembre

Per a l’alumnat d’intercanvi (dels programes ERASMUS+, PROMOE i SICUE) -que estudiarà al Campus de Gandia de la UPV durant el primer semestre del curs 2023-2024-, s’ha programat una nova sessió de benvinguda. Serà el dijous, 14 de setembre, i es desenvoluparà durant tot el matí, de 9.00 a 14.00 hores, en les instal·lacions del campus universitari.

Articles relacionats