El campus de Gandia de la UPV acollirà a l’octubre una cimera amb experts en ciència de dades

El Campus de Gandia de la UPV acollirà dijous 18 d’octubre el I Data Management Spain Summit 2018, una cimera per a CIOs (Chief Information Officer), CTO (Chief Technical Officer), CDO (Chief Data Officer), directors de Sistemes i científics de dades que implementen tecnologies emergents per a resoldre nous desafiaments tecnològics i alinear-se amb noves oportunitats de negoci.
L’esdeveniment, que compta amb l’organització i col·laboració de Spring Professional, Synergo!, Adecco, ITI i Càtedra de la Innovació de la UPV, arreplega un programa que preveu diferents intervencions tècniques sobre Data Management, Data Governance, Seguretat, Analítiques, Machine Learnig i Cloud, entre uns altres.
Dins dels professionals que recolzen i animen el Data Management Spain Summit es troba Manu Carricano (a la imatge), professor en el departament d’Operacions, Innovació i Data Sciences en ESADE, i que formarà part d’aquesta I edició. 
Així mateix, dirigeix des de l’any passat l’Institute for Data-Driven Decisions, que uneix professors de diverses disciplines, principalment ciències de la decisió i de les dades. A nivell personal, sempre li ha agradat aplicar coneixements al món de l’empresa, i és el que segueix fent en el seu camp de expertiseque és l’optimització de preus.
D’altra banda, és responsable dels programes per a Executius que tenen en Esade, i en aquest àmbit estan en contacte molt estret amb el món de l’empresa. I el menys que es pot dir és que el canvi cultural, tant a nivell de capacitats com de talents, és la prioritat número u. A Espanya, i Europa, el canvi cultural és un gran repte, que per exemple il·lustrem en un recent informe que llancem des de l’Institut: http://www.esade.edu/en/faculty-and-research/research/knowledge-units/institute-for-data-driven-decisions/publications. 
Cal destacar que aquesta jornada és gratuïta però té unes places limitades i cada candidatura per a la inscripció es va a avaluar pel comitè d’admissió format pels organitzadors.

Et Pot Interessar