El campionat nacional de dards porta a Oliva al voltant de cinc mil persones

El V Campionat Nacional d’Espanya PHOENIX, el major esdeveniment de dards electrònics, ha portat este cap de setmana a Oliva al voltant de cinc mil persones, entre els 3000 jugadors convocats i acompanyants. Oliva Nova és l’escenari on es disputen quatre modalitats de competició diferents, individual, parelles, equips i seleccions.
Amb aquest motiu i com a activitat promocional, la Tourist Info d’Oliva ha estat present durant dos dies a Oliva Nova per a donar a conèixer a tota l’oferta turística local. 
Segons Mireia Morera, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, “la celebració d’un esdeveniment com el Campionat Nacional de Dards, que reuneix a més de 5.000 persones, entre jugadors, familiars i aficionats, és una ocasió perfecta per a mostrar tot el que Oliva pot oferir. Des del departament de Turisme, no podem deixar passar l’ocasió de mostrar a tots els visitants d’Espanya i Europa, tot el que Oliva pot oferir”
Tal com ha comentat Morera, “el nostre municipi s’ha posicionat en poc temps com un referent a nivell  nacional i internacional en turisme esportiu, ja que ofereix unes condicions immillorables de clima, orografia i recursos naturals o d’instal·lacions, que permeten acollir, com és el cas del Campionat Nacional de Dards, esdeveniments que concentren a un gran nombre de persones».
Divendres s’ha celebrat la competició per parelles en cinc nivells de joc mentre que dissabte es desenvolupa la competició més esperada, la d’equips, separada en cinc nivells de joc i que classifica als equips campions al campionat del món de dards que se celebrarà a Corea del Sud l’any que ve.

Et Pot Interessar