La Universitat Popular de Gandia oferta més de cinc-centes places per al nou curs

La Universitat Popular de Gandia (UPG) reprén el seu habitual programa de cursos, tallers, exposicions i excursions amb una oferta per al curs 2018-2019 que inclou 25 cursets quadrimestrals, 3 tallers temàtics i 2 programes d’excursions, al patrimoni natural i al patrimoni històrico-artístic gandià. Són un total de 510 places disponibles repartides per tota la ciutat, amb múltiples horaris i destinats a tota la població major de 16 anys.

Les dates d’inscripció són del 17 al 28 de setembre, tant a la Plaça de Loreto com als centres socials, mentre que la matrícula es podrà formalitzar del 4 al 19 d’octubre en horari de matí i de vesprada, només a les oficines de la UPG.

Entre les novetats per al curs que ara comença destaquen els tallers de restauració de mobles, el d’introducció a les xarxes socials i el d’educació canina.

Per la seua banda, les vistes guiades al patrimoni històric estaran dedicades a conèixer les interioritats dels edificis més importants de Gandia, mentre que les excursions al Patrimoni Natural aprofitaran per descobrir-nos els jaciments arqueològics més propers. Es mantenen els mateixos preus amb descomptes per a joves i jubilats.

Hom pot obtindre informació més detallada de les matèries, horaris i llocs en www.gandia.org i en http://universitatpopulargandia.blogspot.com.es/

De 9 a 14 i de 17 a 20 hores, les oficines de la Plaça Loreto estan obertes per a informar personalment a totes les persones interessades.

Et Pot Interessar