Les falles de Gandia reprenen l’activitat amb el sopar de germanor

Les Falles de Gandia han représ este dissabe l’activitat després de l’estiu amb el tradicional Sopar de Germanor, que ha reunit totes les comissions falleres en una vetlada celebrada a la zona coberta del Poliesportiu de Beniopa.

Com en altres edicions, els assistents han col·laborat en una causa solidària amb un quilo d’aliments o de productes bàsics. Enguany el beneficiari d’aquesta obra social serà Cáritas Gandia.

Com a novetat, aquest any, comprant el tiquet amb el preu de 5 euros, els assistents tenien un entrepà d’embotit inclòs, a més del servici de cambrers, beguda, i picadeta. Aquesta mesura s’ha pres amb la intenció de fer més participatiu i econòmic el sopar de germanor i oferir un atractiu més a un dels actes més multitudinaris de les festes.

A més, els xiquets entre 4 i 10 anys han gaudit d’una zona de ludoteca i jocs al sopar. És la segona vegada que aquest esdeveniment compta amb aquest servei, i és que des de la Federació de Falles i com es va explicar a l’assemblea, el que es vol és que cada acte siga per a gaudir tots . La Federació de Falles, encapçalada per Telmo Gadea, es comprometia després d’una valoració molt positiva d’aquesta mesura, a tornar a repetir-la.

Aquest any, a més al Sopar de Germanor tenia festa musical de la mà de Motivation Sound Experience, un espectacle amb animació, regals, efectes especials, i ambientació musical.

Et Pot Interessar