17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El càmping de luxe de Gandia estarà en funcionament en 2024

 

L’any 2024 és la data marcada perquè Gandia compte amb un càmping de luxe adaptat a la nova realitat del segle XXI: sostenible, respectuós amb el medi ambient i amb unes instal·lacions prèmium perquè els turistes gaudisquen durant tot l’any dels atractius de la ciutat ducal. Un allotjament que ja compta amb la llum verda de la Generalitat Valenciana, que fa unes setmanes va aprovar la Declaració d’Interés Comunitari (DIC) del projecte ‘Ohai Gandia’, donant per resoltes unes negociacions que van iniciar en 2021, quan l’empresa es va interessar per situar un dels seus Ressorts a Gandia. Ara només falten els tràmits des de l’Ajuntament de Gandia, encara que és qüestió de dies.

Precisament, la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que té lloc aquests dies a Madrid, ha sigut el marc triat per a presentar Ohai Gandia, el projecte impulsat per l’empresa Sunny Resorts, que invertirà més de 20 milions d’euros en la seua construcció, i millorarà l’oferta turística de la localitat i contribuirà a generar riquesa i ocupació a la comarca.

Una presentació que va tindre lloc a l’Hotel NH Eurobuilding de Madrid i va comptar amb la participació de la Directora General d’Ohai, Sonia Prieto; la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró; l’alcalde de l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto; o el regidor de Turisme de la ciutat, Vicent Mascarell, entre altres autoritats.

Segons va detallar durant la presentació Sonia Prieto, directora General d’Ohai, el càmping de luxe ocuparà una superfície de més de 21 hectàrees entorn del Molí de Santa Maria (Grau-Platja), un espai que connecta amb la naturalesa, aspecte que està en la idiosincràsia de la companyia per a “fer valdre el destí i ser part de la comunitat”. Un càmping que suposarà una inversió de 9,5 milions d’euros a Gandia i la creació del voltant de cent llocs de treball estables. “Des del govern de Gandia hem demostrat l’aposta pel turisme i el model sostenible i aquest projecte ho és. I Ohai ens ha triat per a executar el seu projecte perquè som una ciutat referent i, per a nosaltres, aquest allotjament complementa a l’oferta que ja hi ha a la ciutat i que apunta a la desestacionalització del turisme, facilitant l’accés a un turisme estranger i complementant a la ciutat”, ha expressat José Manuel Prieto, alcalde de Gandia.

En aquestes mateixes línies s’ha pronunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, qui ha indicat que es tracta d’un nou concepte d’oferta turística en el sector de l’acampada, que aposta per la integració en el territori i la reducció de l’impacte mediambiental, i que facilitarà l’increment de “les ocupacions indirectes derivades de la mateixa activitat del càmping, ja que podrà ser un allotjament referent del sector a la província de València”.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha assegurat que “Gandia ha de continuar apostant per noves infraestructures i serveis, per aconseguir l’excel·lència en cada acció, per diversificar la seua oferta per a ampliar la seua demanda i fer-ho sempre sota els criteris de sostenibilitat, de respecte al medi ambient, de qualitat urbana, d’humanització de l’entorn”.

Precisament, la directora General d’Ohai ha destacat tots els atractius de la ciutat i que “han sigut els que han fet que decidim apostar per Gandia, amb la seua meravellosa platja, però també amb atractius com la cova del Parpalló, la marjal…”. Així mateix, ha destacat que la seua oferta, dirigida a famílies, parelles i amics, ajuda a la desestacionalització del turisme, fomentant que les visites no es limiten a l’estiu i “convidem als nostres clients al fet que gaudisquen de totes les delícies que té ciutat en un entorn únic al Mediterrani”.

Articles relacionats