26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Gandia acollirà un nou cicle de concerts ‘A la banda de la música’ d’hivern

. Comença el dissabte 21 de gener amb l’actuació de la Banda Artístico-Cultural de Montaverner i conclourà l’11 de març amb la Unió Musical «Santa Cecília» de l’Alqueria de la Comtessa.

. Tots els espectacles seran gratuïts i començaran amb un passacarrer a les 11:30 h pel Centre Històric i un concert a les 12 h a la plaça de l’Escola Pia.

. Hi haurà dos concerts mensuals menys en febrer, que en seran tres

Aquest dissabte, 21 de gener, es celebrarà la primera actuació del segon cicle de concerts ‘A la banda de la música’ a Gandia, una serie d’espectacles emmarcats dins del Cicle d’Hivern que durarà fins a l’11 de març. Així ho han presentat en roda de premsa el regidor de Cultura, Nahuel González, i el coordinador del projecte, Vicent Mengual.

Tindrem dos concerts mensuals aquests mesos menys en febrer, que hi haurà tres de bandes de música valencianes i, com no, de les tres de la nostra ciutat que són les que més prioritzem”, ha assenyalat González. A banda, l’edil ha afegit que el projecte, elegit als pressupostos participatius, té l’objectiu de “donar a conèixer la música de bandes i, tanmateix, dinamitzar el sector comercial els caps de setmana”.

Per altra banda, Mengual ha detallat que “el cicle de bandes de música a l’hivern ja s’ha convertit en tot un referent per a les bandes locals i per a la resta que en participen”. El coordinador ha conclòs afirmant que “l’espai és idoni i això es tradueix en una gran acollida de públic que hi gaudeix de l’arribada de bandes locals i també de fora, com la de la Vall d’Uixó, que vindrà amb 80 músics.”.

Tots els espectacles seran gratuïts i començaran amb un passacarrer a les 11:30 h pel Centre Històric i un concert a les 12 h a la plaça de l’Escola Pia.

Articles relacionats