9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

El Barri de la Salut de Ròtova compleix 90 anys plens d’història

El barri de la Salut de Ròtova celebrarà aquest 18 d’octubre de 2019, 90 anys des que es va inaugurar el 1929. Amb motiu d’aquesta celebració, les regidories de cultura i patrimoni de l’Ajuntament de Ròtova han organitzat un projecte per commemorar la data i apropar de manera participativa la història i el patrimoni locals.

cookpadLes activitats de commemoració del 90 aniversari del barri de la Mare de Déu de la Salut tindran lloc al llarg d’un any, i seran dissenyades entre el consistori i la mateixa població. Hui es produirà el tret d’eixida, amb una jornada de recollida d’imatges, testimonis i propostes. L’activitat es completarà amb una degustació a càrrec de la Cookpad, una plataforma per compartir receptes de cuina, que oferirà als veïns del municipi i a tots els visitants un tast d’arròs al forn, acompanyada amb música d’ambient.

La programació i el material recopilat referent al barri (fotografies, documents, anècdotes, etc.) servirà per a crear futures activitats i un repositori de dades, com una mostra de treball del patrimoni del poble, a través de la participació.

Articles relacionats