18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

A menys de dotze dies per finalitzar l’enllestiment de l’Espai Baladre

– A hores d’ara, la urbanització que envolta l’auditori (12.500 m²) està pràcticament enllestida i s’hi està sembrant la gespa, col·locant-hi el sistema de reg, l’enllumenat públic, etc.
– A la superfície també s’hi han creat camins i s’ha tancat el perímetre amb 6 accessos controlats. El carrer Vicente Calderón s’ha adequat, ampliant voreres i zona d’aparcament.

El Vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, realitzava ahir dimecres una visita tècnica a les obres d’urbanització de l’entorn de l’Espai Baladre, que finalitzaran a finals d’aquest mes d’octubre. Li acompanyaven el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Ferran Martínez, el Cap de servei de Planificació Urbanística de l’Ajuntament, Josep Blasco, el director facultatiu de l’obra i tècnic municipal, Iñaki Belda, l’aparellador, Vicent Sevila, i el delegat i el cap d’obra de l’empresa constructora, COMSA.

A hores d’ara s’està completant l’actuació sobre 12.500 m², la zona enjardinada, amb la sembra de la gespa (11.000 m²), col·locant-hi el sistema de reg, instal·lant l’enllumenat públic. S’hi ha creat camins amb diferents tractaments i s’ha tancat l’espai amb 6 accessos controlats.
L’actuació també contempla l’adequació del carrer Vicente Calderón, on s’hi ha reduït la calçada, ampliant voreres i zones d’aparcament.

Articles relacionats