16.1 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El 99,9 % dels grups d’alumnes acaba sense incidències la segona setmana d’octubre

A les comarques de València, el 99 % dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. El 99,9 % dels grups fa classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, a les comarques de València, s’ha determinat el confinament de 7 grups de 6 centres educatius, s’ha desconfinat 12 grups de 8 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 4 grups de 4 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de València és d’11 aules de 10 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de València, n’hi ha un 0,01 % de positius actius. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,04 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques de València, s’ha registrat un 0,01 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,01 % del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

Articles relacionats