19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Tavernes inicia els últims tràmits per finalitzar la piscina coberta

– La fase de licitació de les obres de reparació i finalització de les instal·lacions estarà oberta fins al pròxim 8 de novembre en la Plataforma de Contractació de l’Estat

– Una vegada s’adjudiquen les obres, el termini d’execució dels treballs d’acabament de les instal·lacions es preveu de sis mesos

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha iniciat el procés de licitació per a l’acabament de les obres de la piscina coberta municipal, en què el consistori valler invertirà més de 900.000 euros.

Amb el projecte final supervisat pels tècnics municipals, l’Ajuntament ha fet ja el següent pas per a fer realitat l’obertura de la piscina coberta. La fase de licitació de les obres de reparació i acabament de les instal·lacions estarà oberta fins al pròxim 8 de novembre en la Plataforma de Contractació de l’Estat, amb un import de 991.915,73 euros.

El projecte licitat preveu acabar les obres i reparar les destrosses pels actes vandàlics en la instal·lació, a més d’arreglar les infraestructures malmeses, reposar l’equipament i legalitzar les instal·lacions.

Entre les instal·lacions a reparar i reposar, hi ha les plaques solars, les calderes, l’equipament material, les instal·lacions tèrmiques, la climatització i la instal·lació del sistema contra incendis.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “iniciar la fase de licitació és un avanç molt important per a fer realitat l’obertura de la piscina coberta municipal com més prompte millor”.

Articles relacionats