14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

El 47é Concurs Internacional de Fideuà de Gandia ja té cartell

  • Presentat el cartell promocional del 47é “Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia”
  • Realitzat per Marta Sevilla, il·lustradora que també ha dissenyat, donat color i continguts a la guia de Turisme Visit Gandia

  • És una aposta per una animació fresca, simpàtica i acolorida on no només tenen protagonisme la Fideuà i els seus ingredients”, ha informat Vicent Mascarell, regidor de Turisme 

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i el president de l’Associació Cultural i Gastronòmica de Gandia, Avelino Alfaro, han presentat aquest matí el cartell promocional del 47é “Concurs Internacional de Fideuà de Gandia i Gastronomia”.

47 Concurs de Fideua 1

Aquest està realitzat per Marta Sevilla, il·lustradora que també ha dissenyat i donat color i continguts a la guia de Turisme Visit Gandia. “Aposta per una animació fresca, simpàtica i acolorida on no sols té el protagonisme la fideuà i els seus ingredients, sinó que continua l’enllaç de la pròpia Visit Gandia”, ha remarcat Mascarell.

Estem treballant el que faça falta per a que el concurs siga tenint el caixet de sempre”, ha destacat Alfaro. A més, el representant de l’Associació Cultural i Gastronòmica ha puntualitzat que “aquesta celebració representa l’inici de la temporada turística de Gandia”.

El concurs es celebrarà el proper 2 de juny a les instal·lacions de l’Hotel Bayren i participaran 30 candidats (10 estrangers, 10 nacionals i 10 de la Comunitat Valenciana). El jurat estarà format per cuiners amb experiència i reputació al sector gastronòmic, alguns d’ells amb Estrellas Michelín. A banda, el regidor ha assegurat que aquest “estarà farcit de moltes novetats que anirem avançant en les pròximes setmanes”.

Articles relacionats