EL 4 DE MARÇ ACABA EL TERMINI PER INSCRIURE’S A LA NOVA LLANÇADORA D’OCUPACIÓ DE GANDIA

Fins al 4 de març hi ha de termini per inscriure’s en la llançadera d’ocupació que han posat en marxa l’Ajuntament de Gandia, la Fundació Telefònica i la Fundació Santa María la Real, per lluitar contra la desocupació juvenil. Aquesta nova Llançadora d’Ocupació servirà per a ajudar a 25 joves a entrenar una nova cerca d’ocupació en equip, reforçar les seues competències, millorar la seua empleabilitat i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral.

Estarà integrada per 25 joves amb diferents perfils formatius (estudis bàsics, formació professional, batxillerat, estudis universitaris) que es troben en situació d’atur o desocupació; i que tinguen fins a un màxim de 29 anys, en el cas d’homes, i un màxim de 34 anys, si són dones.

 

Disposen fins al 4 de març per a inscriure’s en el programa, a través de la web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, arreplegant i presentant els formularis en les oficines de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació l’Ajuntament (situades en la calle Fundació Vicente Ferrer, 6). Així mateix, poden sol·licitar informació en el telèfon 96 295 96 97.

Els 25 joves que resulten seleccionats per a participar en aquesta nova Llançadora, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l’Ajuntament: en les dependències de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació.

Tindran un coordinador o coach, qui establirà un calendari d’activitats per a millorar la seua empleabilitat. Duran a terme sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes de empleabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

“La Llançadora no és un mer curs, no opera com una agència de col·locació. És un programa innovador, en el qual l’equip és clau perquè aporta la motivació i el canvi d’actitud necessaris per a afrontar una nova cerca d’ocupació, més ordenada i coordinada. Els seus integrants treballen per departaments, amb un funcionament similar a una empresa, sota una cultura col·laborativa, compartint coneixements i multiplicant les oportunitats”, explica el director del Programa Llançadores, Álvaro Retortillo.

Et Pot Interessar