20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

CAMPS FRACASSA EN EL SEU INTENT DE QUE LA PREMSA NO EL RELACIONE AMB EL CAS IMELSA

L’expresident va interposar una denúncia en el jutjat de guàrdia en la matinada del dilluns. Denunciava un delicte de revelació de secrets que, segons ell, haurien comès la Guàrdia Civil, la Fiscalia o el Jutjat Instructor, i demanava que es prohibira l’emissió de la informació en la Cadena SER o altres mitjans.

Sol·licitava, igualment, que eixa prohibició, que afectava a “qualsevol tipus de conversa, comentari o referència que implique o esmente al denunciant de qualsevol manera, encara de forma indirecta o mer comentari o conjectura”, es fera extensiva a altres mitjans de comunicació que pogueren tenir accés a dades protegides pel secret de sumari que regeix sobre el cas Imelsa o sobre aquelles diligències relacionades amb el mateix que pogueren obrir-se en altres tribunals per raó de competència territorial o material.

“Els gabinets de comunicació són la pedra angular en l’obstinació del CGPJ per transformar la imatge i la reputació corporativa de la justícia espanyola”, assenyala la resolució, que afig que “quanta millor informació es facilite i més contacte hi haja amb els professionals dels mitjans, menys probabilitat que es produïsquen notícies confuses que creen estats d’opinió que no responguen a la veritat de les coses”.

En aquest cas, afig la magistrada, “no concorre cap raó ni motiu acreditat algun que determine ni justifique l’adopció de mesura cautelar alguna”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles