L’EXSOCI D’URDANGARIN IMPLICA A GONÁLEZ PONS EN ELS PAGAMENTS A NÓOS

 

En la seua compareixença, que va arrancar a les 9.15 hores i continuarà esta vesprada a preguntes del fiscal anticorrupció Pedro Horrach, Torres ha desvinculat per contra a l’expresident del govern valencià Francisco Camps. De fet, després de ser preguntat sobre qui de la Generalitat va decidir adjudicar a Nóos l’organització del projecte, ha respost: «No crec que fora Camps, sinó el llavors vicepresident», en al·lusió a Víctor Campos.

Segons ha assegurat, a Camps «l’única vegada que el vaig veure ha estat a la presentació del projecte, amb la presència del president del Comitè Olímpic espanyol i d’Iñaki Urdangarin».

L’acord preveia el pagament de sis milions d’euros a favor de l’entitat presidida llavors per Urdangarin, si bé finalment ha acabat percebent, a través de la Presidència de la Generalitat, 382.203 euros.

En un altre dels correus electrònics, el mateix Ballabriga informa a Urdangarin de la confirmació de diverses reunions a València: un dinar amb el llavors vicepresident de la Generalitat, a les 14.30 hores, «per a presentar el projecte de la Fundació», i una reunió «amb Esteban González a les 16.30 hores» el 7 de juny del 2006.

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco