20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

EDUCACIÓ ORGANITZA UNA JORNADA DE REFLEXIÓ SOBRE ELS DEURES A CASA

La jornada ‘Els deures escolars a debat’ tindrà lloc el 26 de novembre a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de València, és gratuïta i està dirigida a tota la comunitat educativa, tot i que l’aforament és limitat per la qual cosa es necessita inscriure’s prèviament, segons ha informat la Generalitat en una comunicat.

Sobre esta qüestió, ha apuntat que una de les línies de treball que es van marcar des del començament de curs “ha sigut la implicació i crec que iniciatives com esta van en esta direcció, en la direcció d’aconseguir una escola pública de qualitat, i en què totes i tots ens sentim part del sistema educatiu per fer front als actuals reptes educatius”.

En la trobada per a reflexionar sobre els deures participarà el formador i assessor Enric Queralt, amb la ponència ‘Deures? Oportunitat o malson’. Alhora, hi haurà una taula rodona conformada per diferents especialistes universitaris com Juan Luis Castejón, de la UA, José Gimeno i Bernardino Salinas, tots dos de la Universitat de València.

Articles relacionats