Dues de les tres urbanitzacions de Gandia afectades per l’incendi recuperen el subministrament elèctric i d’aigua

Les empreses Iberdrola i Aguas de Valencia han aconsegut restablir el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en les urbanitzacions Montesol i Montepino, però no en Las Cumbres, que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, on els operaris segueixen treballant, segons ha informat l’Ajuntament de Gandia en relació als treballs de postemergència de l’incendi. L’Ajuntament ha dit que segueix realitzant les tasques d’avaluació de danys i recuperació de les condicions de normalitat en la zona afectada pel foc perquè, a poc a poc i en funció de l’estat particular que presente cada habitatge, el veïnat puga anar tornant a les seues cases.

Pel que fa al subministrament elèctric a la urbanització Montepino, els 85 habitatges (o clients) estan ja tots amb servei, excepte 3, la instal·lació particular de les quals presenta anomalies. 

Montesol té 82 habitatges, i ja estan tots amb servei excepte 8. L’Ajuntament de Gandia també està en condicions de restablir el servei d’enllumenat públic en la urbanització pública Montesol.

Pel que fa a Las Cumbres, la pràctica totalitat dels habitatges manca de servei.

Pel que fa al subministrament d’aigua i clavegaram, que correspon a Aguas de Valencia, està restablert excepte en Las Cumbres.  Els responsables d’Aguas de Valencia adverteixen que poden haver-hi problemes en les parts altes de les urbanitzacions per falta de pressió. 
L’Ajuntament de Gandia informa que, lògicament, i després de la magnitud de l’incendi, aquestes condicions del restabliment de serveis bàsics encara no són de total normalitat, per la qual cosa, en funció del dany registrat en cada habitatge podrien sorgir problemes del servei.
L’Ajuntament de Gandia continua recomanant no connectar el subministrament elèctric domiciliari sense la supervisió d’un tècnic electricista. Davant qualsevol incidència, els veïns afectats poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Gandia.

Et Pot Interessar