16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Dos vides mes segades pel coronavirus a la Safor

Malauradament ahir dos veïns de la Safor van perdre la vida a conseqüència de patir greus complicacions produïdes per contagi de la Covid19. Concretament un home de 72 anys i una dona de 83 anys. En el mes de desembre ja es compatibilitzen 3 morts per coronavirus a la Safor. Amb aquest ritme de defuncions a final de mes el compute total de defuncions podria superar al del mes de Novembre.

Les morts ja pareixen ser, després de nou mesos de pandèmia, com una cosa quasi normal, des d’aquest mitjà de comunicació, ens preguntem que passaria hui si la notícia canviara de posició els números de l’edat de les víctimes i parlarem que l’home té 27 en lloc de 72 i la dona 38 en lloc de 83. Tindríem un grau més alt de conscienciació davant de la pandèmia?, Compliríem més estrictament les mesures sanitàries?, Celebraríem el Nadal després que un 70% de la població estiguera vacunada?

D’altra banda el ritme de contagis diaris a la Safor no dona treva, ahir es registraren 53 nous casos positius per coronavirus, que fan un total de quasi 3000 contagis des que va donar inici la segona onada.

Quant al nombre de persones ingressades per coronavirus a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja  és de 35, i d’elles 5 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Articles relacionats