8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Dos nous brots a la Safor segons informació oficial de la Conselleria de Sanitat

La Conselleria de Sanitat ha informat de 2 nous brots de coronavirus a la comarca de la Safor. Els dos brots detectats s’han produït a Gandia. Els brots són un d’àmbit laboral amb 4 casos i l’altre d’origen social amb 8 casos.

· Gandia: 4 casos. Origen laboral.

· Gandia: 8 casos. Origen social.

Comunitat Valenciana

– La Comunitat Valenciana suma 2.019 altes en 48 hores i 505 nous casos de coronavirus

– La residència Domus Vi d’Elda  es troba sota vigilància activa de control sanitari, després de la confirmació de 71 casos positius

La Comunitat Valenciana ha registrat en l’última jornada 505 casos confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens.

Per part seua, des de l’última actualització s’han registrat 2.019 altes a pacients amb coronavirus., per la qual cosa en aquests moments hi ha actius 11.791 casos, suposa un 16,01% del total de positius.

Els hospitals Valencians tenen, actualment, 1.311 persones ingressades (162 més), 194 d’aquest es troben en la Unitat de Vigilància Intensiva (12 més).

D’altra banda, s’han registrat 18 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.842 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.421.480.

Actualització de la situació en residències

La Comunitat té en l’actualitat casos positius en 48 residències de majors (5 a la província de Castelló, 15 a la província d’Alacant i 28 a la província de València) i 9 centres de diversitat funcional (2 a la província de Castelló, 3 a la província d’Alacant i 4 a la província de València).

· Residents nous positius: 82

· Treballadors i treballadores nous positius: 35

· Residents morts: 0

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 9 residències en la Comunitat Valenciana: 1 a la província de Castelló, 3 a la província d’Alacant i 5 a la província de València.

La residència Domus Vi d’Elda és un dels centres que es troben sota vigilància activa de control sanitari, després de la confirmació de 71 casos positius entre residents i personal sociosanitari.

Articles relacionats