8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Ajornada la X Edició Presencial de #COMUNICA2

Ajornada la X Edició Presencial de #COMUNICA2

La responsabilitat per l’estat de la pandèmia obliga a posposar la celebració del Congrés presencial, però es realitzarà la part acadèmica el dijous 12 de novembre i el divendres 13 hi haurà una jornada online oberta com a “aperitiu” de la X edició.

El Congrés sobre Comunicació i Tecnologia, #Comunica2, que té lloc al Campus de Gandia (Universitat Politècnica de València) des del 2010, ha decidit ajornar la seua celebració presencial al mes de maig de 2021 (dies 13 i 14) a causa de la situació de la pandèmia.

Ha sigut una decisió difícil per a la direcció i l’organització per la il·lusió i les ganes del grup de col·laboradors (més de 30 alumnes), però el Comunica2 és un esdeveniment que habitualment reuneix 250 persones de manera presencial i, encara que s’havia reduït l’aforament de l’Aula Magna i d’altres sales del Campus, s’ha optat per ajornar l’esdeveniment per responsabilitat amb la situació actual.

La X edició del Comunica2 se celebrarà al maig de manera presencial, però es manté la jornada de comunicacions acadèmiques, el dijous 12 de novembre en la qual es presenten més de 20 comunicacions, totes de manera online per a evitar trasllats i viatges.

El divendres 13, com a aperitiu del qual serà el Comunica2 presencial, tindrà lloc una jornada online oberta, que podrà seguir-se a través del canal Youtube del #Comunica2 amb el següent programa: Carlos Scolari (professor de la Universitat Pompeu Fabra) iniciarà la sessió al costat d’Ariadna Fernández (professora de la UPV) amb una xarrada sobre Mitjana Evolution. Participa també César Peña (Lab RTVE) per a parlar sobre com s’experimenta amb els nous formats narratius. Belena Gaynor (Digital Manger en OT) sobre el Fenomen Fan i com gestionar les xarxes de OT. Els periodistes Mar Abad i Toño Forges al costat de Javier Bezos (FUNDEU-RAE) analitzaran si canvia la nostra manera de comunicar-nos en Internet. Pablo Vidal (expert en comunicació digital de la Universitat de Manabí, l’Equador) amb una xarrada sobre SEU i tendències en mitjans socials. I Sara Solomando (cap de premsa de Vancouver Mitjana) i Abdón Alcanyís (director d’art en Netflix) parlaran del treball que no compten les sèries.

Articles relacionats