13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Una dona obri el cap a un home amb una botella en una discussisó a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut este dilluns 4 de setembre a Gandia a una dona de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de lesions després de, pel que sembla, colpejar a un home amb una botella de ginebra en el transcurs d’una discussió. La víctima va haver de ser traslladada a l’hospital perquè fóra atesa de les lesions i va necessitar diverses grapes de sutura.
Els fets van ocórrer sobre un quart de sis de la vesprada d’este dilluns a Gandia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’avinguda del Grau de Gandia on pel que sembla una persona acabava de ser agredida i tenia una feria en el cap que sagnava abundantment.
Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home de 45 anys, d’origen espanyol, sagnant pel cap, per la qual cosa ràpidament es va donar avís als serveis sanitaris que el van traslladar a l’hospital.
Els agents van esbrinar que en la vesprada d’este dillun, una jove que vivia en la casa de davant de la víctima, en el transcurs d’una discussió li va estavellar una botella de cristall en el cap a la víctima.
Finalment els agents, després de realitzar les gestions oportunes van detenir a la jove per un presumpte delicte de lesions.
La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats