15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Divisió del PP de Gandia l’hora d’aprovar la mesura que incentiva hotels en el nucli urbà

 

El Partit Popular ha posat de manifest hui la seua ruptura, trencant un dels seus regidors la disciplina de grup per primera vegada  durant aquesta legislatura

• Mascarell: “El PP ja és un vaixell a la deriva que és capaç de posar en perill mesures tan importants i positives per al sector turístic com aquesta

 El portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha valorat hui el posicionament que ha mostrat el PP en el ple ordinari de l’ajuntament que ha tingut lloc aquest matí, on s’ha aprovat la 87a modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) sense comptar amb el suport de tot el Grup Popular –la qual permetrà que el conegut com a incentiu hoteler que ja s’aplica a la platja, es trasllade al nucli urbà de la ciutat–, i on un dels regidors ha trencat la disciplina de grup amb la seua abstenció.

“Hui, la divisió del PP local ha impedit la unanimitat en una mesura tan positiva per a la nostra ciutat com la que incentiva la creació d’hotels i que compta amb el suport del sector turístic”, ha indicat Mascarell, qui ha assenyalat que “amb açò es demostra que el PP ja és un vaixell a la deriva que és capaç de posar en perill mesures tan importants com la que al final hem pogut aprovar hui, impedint la unanimitat del ple a causa de la seua ruptura i desunió”.

“No oblidem que la unanimitat sempre és garantia d’èxit. Buscar acords unànimes en elements estratègics per a Gandia com aquest, és l’obligació de tots els regidors. A més, quan es tracta d’instrument urbanístic que ha sigut cabdal per a poder tindre més places hoteleres a la nostra ciutat”, ha destacat el portaveu socialista.

Mascarell també ha volgut valorar aquesta nova mesura que hui s’ha aprovat, ressaltant que “beneficiarà tot el terme, perquè Gandia és un municipi turístic en la seua globalitat. Amb aquesta mirada ampla que tenim, més empresaris apostaran per crear nous hotels a Gandia i açò ens possibilitarà competir turísticament en millors condicions, creant més llocs de treball”.

Articles relacionats