9.3 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Diez Junior en el campionat d’Espanya de Superbikes

El pilot de Tavernes, Rafa Diez júnior va aconseguir finalitzar en el lloc vint-i-tresé de la penúltima prova del campionat d’Espanya de superbikes júnior que es va celebrar durant tot el cap de setmana en el circuit Ricardo Tormo de Xest.

Diez va ser convidat per l’equip Solutions Motap de Kawasaki per a portar una de les seues motos per primera vegada en la seua carrera esportiva. Va obtindre un bon resultat amb aquesta moto de 300 c. c., ja que va estar lluitant en les dues carreres puntuables per ficar-se entre els 20 primers.

El valler que porta en la crestallera el dorsal 55 va finalitzar el lloc 27 en els entrenaments oficials del divendres mentre que el dissabte en la primera carrera acabe en el lloc 23 a quasi un minut d’Álvaro Garcia que va ser el vencedor.

En la jornada del diumenge va estar lluitant durant tota la carrera però al final va haver de conformar-se novament amb la mateixa posició del dia anterior però a molt pocs segons del top-20. El guanyador va a tornar a ser Álvaro Garcia.

Es pot calificar com a bona aquesta primera prova que va servir de començament en aquesta nova categoria per a Diez Jr.

Articles relacionats