19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

La gastronomia d’Oliva i el seu potencial com a destinació sostenible i de proximitat

• L’elaboració i degustació de “Coques d’Oliva” a càrrec de Pepe Cotaina va alçar gran expectació en l’obertura de l’espai destinat a la promoció gastronòmica.

• El regidor de Turisme, Kino Calafat, va traslladar al president de la Generalitat, Ximo Puig, l’aposta ferma d’Oliva per a afermar-se com a referent per al turisme de proximitat.

La gastronomia d’Oliva, amb un reeixit showcooking de Coques, al costat de l’oferta per a consolidar-se com a destinació sostenible i de proximitat, han destacat en la seua participació en la III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, celebrada el passat cap de setmana en l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Així ho ha afirmat Kino Calafat, regidor de Turisme d’Oliva, després de destacar la gran expectació que va alçar el showcooking a càrrec de Pepe Cotaina, ambaixador gastronòmic d’Oliva, durant la preparació de 300 Coques d´Oliva com les de ‘gamba amb bleda’ o tomaca i tonyina, entre altres, que van delectar als nombrosos assistents a l’espai gastronòmic de la mostra el dissabte al migdia.

Oliva va exposar, dins de l’espai de València Turisme, els seus atractius com a destinació natural, esportiva, cultural i recreativa, elements fonamentals per al turisme local, un mercat considerat essencial en el marc del pla estratègic que està preparant el departament que dirigeix Calafat per a impulsar i millorar la competitivitat de tot el sector turístic del municipi.

La gastronomia dOliva 1Durant la inauguració del certamen, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va visitar l’estand on la província de València va exposar les seues propostes de sol i platja, esport, medi ambient i biodiversitat, festes, cultura i tradicions.

Articles relacionats