17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Iván Gomar i Joan Fraile Llacer es consoliden al capdavant de les seues respectives categories

– La cinquena prova puntuable per a la challenge de la Comunitat Valenciana, celebrada aquest passat diumenge a Camp de Mirra, ha servit per a consolidar als ciclistes Ivan Gomar i Joan Fraile.

Gomar va acabar en segona posicio, darrere del seu company Raúl Mira en la categoria júnior on Marc Mestre va ser cinqué i Jordi Fournies finalitza en la undecima posició, en dones Alejandra Puente acabaria en quarta posició.

Quant al valler Joan Fraile va obtindre el segon lloc en la categoria sub 23 i huité en la general, aquest resultat li val per a recuperar novament el lideratge mentre que la seua germana Lídia va ser quarta.

La categoria de cadet es va saldar amb la huitena plaça de Vicent Grau, Xavi Mestre 16 i Joan Corbi 26 mentre que les dones Aitana Calabuig va ser 4a i Laia Canet 5a.

En la categoria d’escoles on estava el gruix de la representació comarcal, Carla Bañuls acabe segona mentre que Carla Martínez va ser huitena entre les xiques d’infantils, respecte als xics Marc Iborra va finalitzar 21, Jorge Flores 27 i Ausiàs Puente 49.

Camp de Mirra prova ciclocros
Els alevins, Irene Flores va ser 3 de les xiques mentre que Alejandro Seguí va ser 7, Oriol Olaso 25, Andreu Sansaloni 26, Aron Bueno 31 i Darío Humanez 33.

Finalment en la categoria de principiants, Cristian Vercher aconseguiria la huitena plaça.

Camp de Mirra prova ciclocros 1

Una gran jornada la viscuda a Camp de Mirra que és considerada com la catedral amb un circuit duríssim i molt bonic on els corredors van haver d’emprar-se a fons pel cansament acumulat en la jornada anterior a Picassent.

Faus no va poder finalitzar la prova del Campionat d’Espanya de BTT a Lleó

D’altra banda el ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus se li va ennuegar una nova cita important i no va poder concloure aquest passat dissabte en el campionat d’Espanya d’ultramarató de BTT, celebrat a Lleó. Una carrera on va haver-hi molts abandons i molts que no van agafar la senda correcta i que es van perdre.

Articles relacionats