14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Dia Escolar de la No-Violència i la Pau al Col·legi Santa Ana de Vilallonga

– El dilluns passat dia 30 de gener els alumnes del Col·legi Santa Ana de Vilallonga vam celebrar el Dia de la Pau

L’acte va començar amb l’entrega d’un ocellet de paper de cadascun dels alumnes del centre per formar entre tots “Mil ocells per la Pau”. Segons la llegenda japonesa el major desig del teu cor es farà realitat si construeixes mil ocells de paper.

Posteriorment, la nostra directora va llegir un manifest per la Pau on recordà perquè se celebra aquest dia al món i recalcà que una situació de pau és la idònia per al desenvolupament humà.

A continuació els alumnes d’Infantil i Primer Cicle de Primària ens van oferir un ball amb coreografia de la cançó “ cuentas cada día”.

Per a finalitzar, després de dos anys de Pandèmia reprenem la cursa solidària des d’Infantil fins a 4t d’ESO amb el lema: “Correm per ells”. Aquest any correm per Ucraïna, on hi ha persones que estan patint les conseqüències de la guerra. La recaptació de la cursa solidària serà destinada a l’Associació Ucraïnesa de la Safor.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat millorar la coneixença i confiança entre l’alumnat i conscienciar-lo sobre la necessitat de defensar la cultura de la Pau per portar una vida plena i amb normalitat, a més de fer visible les conseqüències de moltes famílies d’estar vivint una situació de guerra en primera persona, algunes de les quals ja formen part de la nostra comunitat educativa.

Des del col·legi han agraït a la Policia Local de Vilallonga pel suport en l’acte i a l’Ajuntament pel material facilitat. “Ha estat un dia molt especial que sense dubte repetirem”, han assenyalat.

Articles relacionats