14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Bellreguard llança la convocatòria per presentar espectacles al Rodafam Arts 2023

 

 

 

 

• Companyies de circ valencianes, estatals i internacionals poden aportar les seues propostes fins a l’1 de març

Les Regidories de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament de Bellreguard han obert la convocatòria per presentar espectables per al Rodafam Arts 2023, l’edició d’enguany del festival estiuenc de circ a la platja.

La convocatòria busca que totes les companyies valencianes, estatals i internacionals que estiguen interessades puguen presentar la seua proposta per a participar en la programació d’enguany.

La convocatòria està oberta ja i les propostes es poden presentar fins a l’1 de març. Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament de Bellreguard.

En l’edició de 2023, el Rodafam Arts tornarà a oferir espectacles de circ a la platja els 7 diumenges de juliol i agost. Serà una nova cita amb un festival que ha despertat un enorme interés entre companyies i públic, convertint-se en una atractiva cita per als veïns de Bellreguard i per a aquells que estiuegen a la seua platja.

Bona prova d’això, és que al Rodafam Arts de l’any 2022 es van presentar prop de 80 propostes, tant valencianes com estatals i internacionals, el que va permetre oferir una acurada selecció d’espectacles que va comptar amb prop de 3.000 espectadors.

En aquesta nova edició de 2023, la convocatòria inclou una nota important: a causa de les eleccions municipals de maig de 2023 la celebració del festival estarà supeditada a la confecció del govern de l’Ajuntament de Bellreguard. La decisió del govern vigent el dia de hui és desenvolupar-lo en temps i forma com 2022. I entenent que no es pot esperar a les eleccions per traure la convocatòria es posa en marxa la mateixa de manera provisional i amb el desig de què el festival es puga donar com està planificat.

Articles relacionats