18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Gandia acull la “II Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana”

 

 

 

 

– Més de 360 empreses s’inscriuen a la “II Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana”

La ‘II Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana’ –que se celebrarà a Gandia el 23 de febrer, en el Museu Faller – torna a comptar amb un gran suport de les empreses del territori, ja que més de 360 s’han inscrit per a participar en aquest esdeveniment organitzat per IVACE amb la col·laboració de CEV, i de les associacions  empresarials: ASECAMASEMVEGACEDELCOCEDMACOEVALFECAP, FEDAC, IBIAE
FAES.

L’esdeveniment empresarial fomenta reunions preestablides entre potencials clients i proveïdors que es troben en la Comunitat Valenciana.

D’aquestes reunions sorgeixen potencials relacions comercials generadores de negoci i creixement entre empreses pròximes entre si amb menors costos logístics, ajudant a mantindre l’ocupació existent i a també a crear nou.

Les entitats organitzadores es mostren satisfetes tant per l’acolliment com per la gran resposta d’aquesta iniciativa, nova en l’àmbit autonòmic, que en la seua primera edició també va superar amb escreix les 360 inscripcions i on es van efectuar quasi 1000 reunions. Aquestes xifres ofereixen una important perspectiva del que significa la ‘Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana’, que es posiciona pel seu format directe de networking empresarial com una referència anual en els esdeveniments empresarials autonòmics.

El seu objectiu és fomentar les oportunitats de negoci entre empreses establides en la Comunitat perquè generen sinergies i desenvolupen iniciatives que impulsen el desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat. El projecte es basa en una iniciativa que ja té llarg recorregut en l’àmbit comarcal, i que després d’una contrastada experiència positiva s’assentisca com un referent en la connexió del teixit productiu en tota la Comunitat Valenciana amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE.

Articles relacionats