14.1 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

Nova edició d’Activa Jove a Gandia

 

 

– Activa Jove presenta una programació molt variada

– Tots els tallers i jocs es faran als Espais Jove del Gandia i el Grau i a l’Alqueria Laborde

– Les activitats són lliures i no cal inscripció prèvia

– Els horaris van des de les 10:00 fins a les 21:00 hores

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada de la tècnica del  departament, Andrea Badal, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa ‘Activa Jove’ que es durà a terme des del 4 de febrer fins al 4 de març. D’aquesta manera, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia continuarà apostant, amb la col·laboració del Consell, per l’oci alternatiu i saludable.

Totes les activitats es faran, com sempre, als Espais Joves de Gandia i el Grau i a l’Alqueria Laborde. Jocs, tallers, cal·listènia, tir amb arc, ping-pong o futbolí són algunes de les moltes activitats programades per a aquesta nova edició que, any rere any, suma molts participants. “Aquest dissabte comencem les activitats amb un taller mediambiental així com activitats com un altre de fotografia, jocs de taula, tir amb arc i un taller de xapes”, ha expressat la regidora.

Els horaris de les activitats van des de les 10:00 fins a les 21:00 hores. D’aquesta manera, es pretén no deixar fora a ningú i que tots els joves d’entre 12 i 30 anys puguen participar amb els seus amics en l’horari que millor els convinga. “M’agradaria recalcar l’augment d’usuaris respecte a la primera edició. En l’última hi van participar 700 joves i això demostra que han posat en valor un programa com aquest”, ha assenyalat Badal.

Les activitats seran lliures i no cal inscripció prèvia per a poder participar.

Articles relacionats