15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Detingut un home per amenaces i agressions a la seua parella

– La Policia Nacional deté a un home per amenaçar i agredir a la seua parella a Gandia

• Li va agarrar del pèl tirant-la al sòl i posant-se damunt d’ella mentre l’agafava pel coll, amenaçant de llançar-la per la finestra

• Entre les pertinences de l’ara detingut es van trobar prop de 40.000 euros i una defensa extensible

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada del dilluns a Gandia (València) a un home de 39 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’amenaçar i colpejar a la seua parella.

Els fets van ocórrer cap a les tres de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un edifici de Gandia (València), on pel que sembla se sentien crits i veus sense poder especificar d’on provenien.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on després d’una batuda van escoltar a una dona plorant que demanava auxili mentre tractava d’obrir la porta del domicili sense èxit, ja que pel que sembla no trobava les claus. Una vegada que la dona va poder obrir la porta, els agents van observar que tenia les mans ensangonades, una ferida al cap, excoriacions en el coll i es trobava en un estat de gran nerviosisme.

Els policies van esbrinar que la dona juntament amb la seua germana, la seua parella i alguns amics havien estat prenent alguna cosa i al voltant de les dues de la matinada hauria tornat a casa en companyia de la seua parella, i la seua germana que vivia a prop. Durant el trajecte va començar una discussió amb la seua parella que es va agreujar en arribar al domicili.

Pel que sembla, en un moment de la discussió, la dona li va demanar a la seua parella que abandonara l’habitatge, posant-se aquest molt agressiu, agafant-la del pèl, tirant-la al sòl i posant-se damunt d’ella mentre l’agarrava pel coll, iniciant un forcejament en el qual li va arrancar una ungla postissa produint-li una ferida sagnant, mentre li amenaçava de llançar-la per la finestra i va ser, en aquest moment en què els agents cridaren a la porta i el sospitós li va tapar la boca perquè no poguera demanar auxili.

Així mateix van esbrinar que el sospitós es trobava encara dins de l’habitatge pel qual van entrar i ho van localitzar asseient en una de les habitacions al costat de dues maletes. Els agents, després de realitzar una sèrie de gestions, ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Després de realitzar-li un escorcoll a l’ara detingut i revisar les seues pertinences els agents es van confiscar d’una defensa extensible i prop de 40.000 euros en bitllets fraccionats, amagats en pots de suplements alimentosos dins de les maletes, desconeixent la seua procedència pel que es continua amb les investigacions.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat una ordre d’allunyament i no comunicació amb la víctima.

Fotografia d’arxiu no correspon a la detenció de gandia

Articles relacionats