20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’equip de veterans del Club de Tenis Gandia Campió Autonòmic

L’equip de veterans del Club de Tenis Gandia es va proclamar campió autonòmic després de véncer al CT València per 5 victòries a 2 en la final celebrada ahir diumenge en les pistes de la platja.

En aquest últim partit el combinat gandià va comptar amb la participació dels vallers José Francisco Altur i Fran Savall. A més de comptar amb Óscar Martínez, Nando Estruch i Vicente Escrivá.

Un “equipaç” de veterans, ja que disposava de dos extop-100 mundials Altur i Martínez a més d’altres dos que van estar entre els 50 millors del rànquing nacional com Savall i Estruch.

Davant van tindre a l’equip que sempre gana amb Fran Bosch al capdavant que en la dècada dels noranta seria campió del món júnior més conegut com a Orange Bowl. Precisament ell va ser qui va aconseguir un dels dos punts per al València.

Els èxits de l’equip gandià van seguir aquest cap de setmana després de véncer al CT Canals per quatre victòries a una classificant-se com primer de grup per als quarts de final del campionat autonòmic absolut.

Paco Martí, Higinio SanchísMartín Ortiz, Samuel Martínez i Héctor Benlloch van ser els componen l’equip del Club de Tenis Gandia.

Articles relacionats